portal-rokomet-net-zakljucuje-svojo-aktivno-zgodbo

Portal Rokomet.net zaključuje svojo (aktivno) zgodbo

Po tehtnem in več tedenskem premisleku, se je uredništvo portala Rokomet.net odločilo, da zaključi svojo aktivno pot z ustvarjanjem največjega rokometnega portala v Sloveniji.

Po več kot dveh letih trdega dela, ogromno “prelitega črnila”, več tisoč prevoženih kilometrov, več kot 10.000 všečkov na Facebooku, skoraj pol milijona obiskovalcev in skoraj 3 milijone ogledov strani, vendarle ni dovolj, da bi portal vztrajal v aktivni meri še naprej. Poročali smo o vseh reprezentančnih uspehih (uvrstitev na OI, na SPje in EPje), spremljali mlajše reprezentančne kategorije, spremljali tako moški kot ženski rokomet, poročali o veteranskih uspehih, vsako letos za vas pripravili poročila o državnih prvakih pri mlajših kategorijah, niso manjkala niti poročila o šolskih tekmovanjih, za vas smo pripravljali intervjuje in z vami delili najatraktivnejše zadetke širom sveta ter z vami delili izjemne fotografije iz raznih tekem. A iskreno napisano, si v tem času s strani krovne zveze ter določenih klubov nismo zaslužili niti trohice spoštovanja in/ali podpore ter ko si na koncu “naliješ čistega vina” ter sešteješ pluse in minuse, vidiš kje si in kako naprej. Čeprav je bilo to leto slovenskega rokometa, pa se v letu 2016 žal zaključuje delo portala. In naj tukaj omenimo, da je bilo to delo ves čas PROSTOVOLJNO! A od prostovoljstva se danes ne da živeti in plačevati položnic…

A ne bomo jamrali, za nami je uspešna zgodba, na katero smo lahko ponosni, pred nami pa novi cilji in izzivi. Radi bi se zahvalili vsem bralcem, ki ste nas spremljali na tej poti, vsem, ki ste nam pomagali pri ustvarjanju te zgodbe in vsem, ki ste nas ves čas podpirali!

Želimo vam še ogromno navijaških uspehov in lepo število atraktivnih in zanimivih tekem ter da še naprej spremljate slovenski rokomet. Tako ali drugače…

P.S. V kolikor pa se najde še kakšen “norec”, ki je to še naprej pripravljen delati brezplačno, pa lahko piše na info@rokomet.net.

Mitja Markuš
Urednik portala

Misli na

  1. Matic Skuhala

    Resnično škoda. Zelo žalostno, vaš portal je bil osrednja informativna točka ko sem potreboval informacije o slovenskem rokometu. Upam da si v prihodnosti še premislite, in dobite podporo s strani rokometne zveze slovenije.

    Lep pozdrav
    Matic

    Odgovori

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja